Food
Voedselveiligheid is al jaren vastgelegd in wetgeving en wordt actief getoetst volgens normeringen zoals de HACCP-regels. De logistieke uitdaging rondom vervoer van voeding neemt echter snel toe. Producenten en retailers richten zich steeds meer op de last mile en bezorgen vers voedsel steeds vaker thuis of bij de eindklant. Voedselveiligheid krijgt -mede door recente schandalen- steeds meer aandacht. Tegelijkertijd verwacht de consument op ieder moment te kunnen beschikken over de meest verse etenswaren -koud of warm- en het liefst direct aan huis. De hang naar biologische voeding (met een kortere houdbaarheid) maakt geconditioneerd vervoer nog belangrijker.
Voedseldistributie zonder cold chain breaks
Met onze actieve en passieve koelingen geven we een antwoord op de steeds fijnmazigere voedseldistributie. Door onze flexibiliteit in volume en modulariteit sluiten we moeiteloos aan op alle bestaande processen en standaarden. Tegelijkertijd kunnen we in één transport koel, vries en ambient combineren, waardoor ieder transport optimaal kan worden beladen. Doordat we de ladingdrager koelen (of conditioneren) voorkomen we cold chain breaks. Per stap kan de ladingdrager immers worden overgedragen. Wil jij optimaliseren of verduurzamen in food logistiek? Met minimale aanpassingen en/of minimale investeringen optimaliseren wij jouw aandeel in de cold chain. Duurzaam, efficiënt en flexibel.
Zin om de cold chain duurzamer en efficiënter te maken?